Naslovnica Kontakt AT/DE EN HR

Nalazimo se
u Grgurićima, mirnom predjelu uvale Slano.

Uvala Slano je 2 km dugacak zaljev sa šetnicom uz more i brojnim raznolikim plažama. Ugodna mediteranska klima, čisto more uz obilje sunca idealno su odredište za opušteni odmor. Ljubitelji aktivnog odmora mogu uživati u vožnji biciklom uz obalu ili u okolici, šetnji pješačkim stazama, malom nogometu, odbojci i raznim vodenim aktivnostima. Mjesto nudi i zanimljivu gastronomsku ponudu lokalne dalmatinske i klasične kuhinje.
Udaljenosti
• najbliža plaža: 150 m

• restoran: 300 m

• trgovine, amublanta, pošta, autobusna stanica i ljekarna: 1 km

• benzinska stanica: 15 km

• ACI Marina "Veljko Barbieri" Slano: 1 km

• Dubrovnik: 30 km

• zračna luka Dubrovnik: 52 km

Zračnim putem
Najbliža međunarodna zračna luka je Dubrovnik. Dodatne informacije su dostupne na Airport-Dubrovnik. Nacionalna zrakloplovna kompanija Croatia Airlines povezuje brojna lokalna i europska središta sa Dubrovnikom. Dodatne informacije su dostupne na Croatia Airlines. Dolazak u Slano iz zračne luke Dubrovnik je moguć sa Taxi službom, unajmljenim Rent-a-Car vozilom ili autobusom do Dubrovnika i dalje lokalnim autobusnim linijama do Slanog.
Kopnenim putem
Osobnim automobilom ili autobusnim linijama koje povezuju lokalna hrvatska i poneko bliže međunarodno središte. Informacije o važećim prometnim propisima te potrebnoj dokumentaciji su dostupne na stranicama hrvatskog automobilskog kluba HAK ili hrvatske autoceste.
Morskim putem
Informacije o međunarodnim i lokalnim brodskim, trajektnim linijama su dostupne na stranicama nacionalnog brodskog prijevoznika Jadrolinije. Na istoj stranici su dostupne i informacije o brodskim i trajektnim linijama za izlete do obližnjih elafitskih otoka Šipana, Koločepa, Lopuda ili Mljeta.