Naslovnica Kontakt AT/DE EN HR

Općenito, uvjeti
Postoji mogućnost dodatnog (pomoćnog) ležaja za 1 osobu u apartmanima 2 i 3 uz dogovor.

Cijene su izražene u valuti EUR (Euro) za apartman. Plaćanje je gotovinsko u kunama (HRK) ili eurima (EUR) po srednjem tečaju na dan početka najma/dolazka. Navedene cijene uključuju porez i boravišnu pristojbu koju propisuje lokalna turistička zajednica a plaća se po osobi i broju noćenja.

Zamolba da pogledate uvjete o iznajmljivanju, storniranju i kućni red.

Rezervacija je vazeća nakon potvrde o primljenom predujmu u iznosu od 20% od ukupnog iznosa noćenja, a preostali dio iznosa se naplaćuje u gotovini na dan dolaska.

Za sve dodatne informacije stojimo Vam rado na raspolaganju.
Impresum
Tekstovi, slike i ostali sadržaji zaštićeni su i ne smiju se koristiti (mjenjati, kopirati, upotrebljavati) bez suglasnosti vlasnika stranice. Ako stranice sadržavaju linkove na stranice drugih pravnih ili fizičkih osoba linkovi služe samo Vašoj informiranosti, vlasnik stranice ne snosi odgovornost za sadržaj ili točnost informacija.

Sadržaj ovih stranica je sastavljen pažljivo i kontinuirano se ažurira. Ipak, moguće je da dođe do pogreške. Za nastalu štetu direktno ili indirektno korištenjem ove stranice vlasnik stranice je izuzet od bilo kakve odgovornosti.